Azn Badger's Blog

What About the Lysine Contingency…?

Yesterday’s Movie Quiz

Well, here are the answers to yesterday’s (retarded) movie quiz:

#1.  “The one where the bunny throws up and the hippo shoots everyone.”

Answer: Meet the Feebles.


I remember it was sometime when I was around 10 or 11 that I walked in on the ending sequence of Meet the Feebles.

You see, my brother and his friends had been going through their Quentin Tarantino/cult cinema phase of life for the past few years, so it was only natural that I’d walk in on them watching something fucked up at some point in time.

Anyway, the phrase I used to sum up the movie really is just about all I know of it, and will probably never forget for years to come.

#2.  “The one where the alien jumps out of the guy’s chest.”

Answer: Alien (duh).


Come on now, we all know this one, right?

To be honest, I actually saw Aliens before the original Alien, and to this day I still like it better.

The iconic scene in Alien, where John Hurt has a xenomorph bust through his ribcage, is something that is bigger, and better known than the movie as a whole.

Thanks to things like Animaniacs, and Spaceballs, which parodied this sequence, I knew of this key scene long before I ever saw the movie.

Man, what it would’ve been like to have seen Alien without knowing what was coming…

#3.  “The one where the alien’s chest opens up and he pulls out a ray gun and kills everyone.”

Answer: E.T. The Extra-Terrestrial.

To be fair, this one is pretty much impossible to get unless you read my post about E.T. awhile back.

In case you missed it, check it out HERE.

Anyway, this was how I knew E.T. until I was in my teens, ’cause up until then I never made it past the opening sequence to disprove my brother’s bullshit (yet oddly superior) description of the opening sequence.

#4.  “The one where Godzilla bleeds (for the first time).”

Answer: Godzilla vs. Gigan.

Well now, this is one that is common knowledge to me, but might be a little bit obscure to others.

The early 70’s was a bloody time for Godzilla movies, as it seemed like the Big G was squirting body fluids like a pedo in a pre-school playground.

*Ahem!* Anyway, in case you didn’t know, (YOU SHOULD) Godzilla got his head cracked open as a result of multiple blows to the head from one of Gigan’s bladed hook arms.

"AND IT'S ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OVERRRRRRRRRRRRRR!!!!"

It was a traumatic experience for me a child, almost as bad as when Angilas got his jaw torn open by Mechagodzilla in Godzilla vs. Mechagodzilla.

Let’s hope those American film producers don’t fuck Godzilla up again in 2011, like they did back in 1998

#5.  “The one where the guy gets his head stepped on.”

Answer: Bloodsport.

Gotcha!

Let me guess, you probably thought this one was American History X, am I right?

Well, fuck you, YOU’RE WRONG.

Bloodsport and Kickboxer were the elusive holy grail of R-rated movies for me when I was a little kid.

My brother and his friends talked them up all the time like they were the coolest, and most violent movies ever made.

Well, having seen both Van Damme movies about a billion times, I can honestly say that, while hardly violent by modern standards, both are in fact just as awesome as my brother thought they were way back when.

Don’t let anyone tell you otherwise.

Anyway, there is a scene in Bloodsport, where the big dude that played Ogre in Revenge of the Nerds get’s his head stomped on by the villain, Chong Li.

Chong Li, post head stomp.

I remember overhearing my brother talk about this scene once or twice, and for some reason, that’s what I chose to know Bloodsport by for the first 11 or 12 years of my life.

Then I actually saw the movie, and now I simply know it as “The Greatest Thing in All of Existence.”

#6.  “The one where Batman says, “Eat floor.””

Answer: Batman Returns.

Aw, come on!

Seriously, am I only motherfucker on the planet that remembers this!?

Just like every Batman movie, Batman Returns was hyped to shit, even going so far as to spawn the creation of the oh-so-wonderful Batman: The Animated Series.

Oh yeah, and Happy Meal toys, lots and lots of Happy Meal toys…

I had the 2 on the left...

Anyway, don’t ask me how, but I remember someone telling me that Batman was fighting Catwoman in the movie at one point, and he told her to “Eat floor.”

To this day, I still think that’s fucking awesome.

Only Keaton Batman could get away with saying something so juvenile and bland, and yet still be Batman in my eyes.

Definitely check this one out, ’cause he really says it, and it’s a fucking awesome movie regardless.

#7. “The one with the black rock.”

Answer: 2oo1: A Space Odyssey.

Yeah, I know, this one is just a little bit too vague to be considered a fair quiz question.

You remember the big black monolith that was one of the key elements of 2001?

Well, that’s the “black rock” that I was referring to.

All I knew of 2001 as a kid, was that there was a big, black rectangular “rock” somewhere in there, and that the movie was really fucking long.

To this day, I really don’t care much for 2001.

I guess you have to one of the cool kids to appreciate Kubrick.

#8. “The one with the train that goes too fast.”

Answer: Speed.

Obviously, I labeled this one as a “trick” question because I knew no one would get it.

When I saw the commercials for Speed in the theater and on TV, for whatever fucking reason, all of the snippets taken from the train sequence at the end stuck out to me.

Take a look at this commericial:

The train sequence is like the last 15 minutes of the movie, but it’s featured in quite a bit of the trailer.

Regardless, I know that I was a retarded kid with a limited attention span, so I better not get any nasty comments over this…

Even though I remember Dennis Hopper talking about a bomb on a bus or some shit, my young mind latched onto those images of the train, and filed them away as the key components of the film in Azn Badger land.

I remember the day I actually got to sit down and watch the VHS of Speed, my dad asked me if I wanted to see it, and I said to him:

“Oh, the one on the train right?”

I remember him giving me one of those, “maybe I shouldn’t have fed him paint chips as a baby” looks, and then promptly corrected me.

Pretty much...

Sadly, the amazingly awesome version of Speed that I crafted in my imagination, the one that took place on a train, was smashed that evening, only to be replaced by the amazingly awesome version that is the real Speed.

Anyway, hope you had fun with this, I sure as hell.

So many retarded childhood memories…

Advertisements

Filed under: Movies, Uncategorized, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Responses

  1. ADSAFAFEA says:

    HAY BTW, CONGRATS ON THE JOB!!!
    SRY, I SHOULD HAVE SAID THAT LAST TIME I WROTE, BUT I WASN’T PAYING ATTENTION EVEN THOUGH I KNEW. ;_;

  2. lily says:

    Absolutely hilarious. Men’s warehouse dad pic made me laugh out loud. Not ‘lol’, actually laugh out loud.

    • aznbadger says:

      Tee hee, thanks a lot! Makes me happy to know that somebody is enjoying my blog… Tell my bro’ that The Expendables is getting good reviews so far. Man, Van Damme hella’ dropped the ball on that one.

  3. stella says:

    how very 4th grade of you using the word retarded. guess you haven’t given much thought about who you hurt with that slur.

  4. Guido says:

    Yea, you wouldn’t want to offend your mongoloid readers, you retard…

  5. Scott Hall says:

    Yea, you wouldn’t want to offend your mongoloid readers… You retard

  6. Guido says:

    Great minds think alike, Chico

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: